Over ons

Lieve bezoekers,

Van harte welkom in de wereld van Angel Topia, opleidingscentrum en online webshop voor alles rondom spiritualiteit en wellness.

 

Ik dank de Engelen voor mijn wens te doen uitkomen.

Mijn naam is Monica Riga en ik heb in mijn leven al veel ongeloofwaardige dingen mogen meemaken die op het eerste zicht niet altijd verklaarbaar waren. Ik werd als kind op jonge leeftijd al vroeg geconfronteerd met spiritualiteit en heb door de hulp van de Engelen meer inzicht gekregen in mijn spiritualiteit waardoor ik mij verder heb kunnen ontwikkelen. 

Ik hou ervan de boodschappen door te geven en mijn vleugels te spreiden naar de wereld toe.

 

Ik ben ook Auteur van het Boek ‘Onzichtbare Wereld’ gepubliceerd in 2014.

Graag wil ik mijn kennis en ervaring ten dienste stellen van iedereen die op zoek is naar steun en liefde, daarom heb ik de Angel Topia Academy opgericht.

Hier kan je je spirituele vaardigheden verder ontwikkelen door je zintuigen te gebruiken met een focus om alles uit jezelf te halen.

Wat zijn jouw vaardigheden? Wie ben jij? Wat is jou spiritueel pad? Wie zijn je gidsen? Samen gaan we op ontdekkingsreis om enkele van je vragen te beantwoorden. 

Zoek je contact met je dierbare overledenen of zit je met levensvraagstukken? Dan kan je best een reading boeken.

In de webshop bied ik een breed gamma aan van spirituele artikelen en werk ik met de kracht van edelstenen en mineralen.

Indien je advies nodig hebt kan je terecht in de winkel te Genk.

 

Ik wil jullie van harte welkom heten in mijn winkel en de Academy.

 

Laat Uw licht branden

Spirituele groeten

 

Monica Riga

Zaakvoerder Angel Topia en Lichtwerkster